fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,069.00-3.86%
  • ethereumEthereum$3,066.84-4.35%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.90-1.86%

Un fost guvernator al Băncii Centrale se alătură Consiliului Binance

Binance îşi extinde echipa, adăugând un fost guvernator al băncii centrale din Brazilia. Exchange-ul l-a angajat pe economistul Henrique Meireless, fost preşedinte al Băncii Centrale din Brazilia. Acesta se va alătura echipei ca membru al consiliului consultativ al companiei.

Henrique Meirelles a obținut funcția de președinte al Băncii Centrale a Braziliei în 2003. Economistul în vârstă de 77 de ani și-a păstrat funcția până în 2011. Meirelles a ocupat și funcția de ministru brazilian al finanțelor sub președinția lui Michel Temer. Pe lângă pozițiile sale politice, Meirelles este și președintele consiliului de administrație al companiei braziliene de investiții J&F Investmentos SA.

Includerea unei astfel de personalități de renume subliniază evident importanța companiei pe scena globală. CEO-ul Binance CZ a menționat că există mii de profiluri false ale angajaților Binance pe LinkedIn. Potrivit CZ, doar 50 din 7.000 de persoane care pretind că fac parte din echipa Binance fac de fapt parte din personalul companiei. CZ a folosit ocazia pentru a sugera ca LinkedIn să încorporeze o funcție care să permită companiilor să verifice cererile de angajare.

În timp ce alte companii își concediază angajaţii, Binance nu pare deranjat de efectele Crypto Winter. Cofondatorul Binance Yi He a menționat că firma are până la 2.000 de posturi vacante și caută să se adauge în echipă.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *