fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,785.00-1.11%
  • ethereumEthereum$1,612.27-1.36%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.572.77%

Meta Studio si Polygon vor dezvolta o platformă Metaverse pentru creatorii de conținut

Creatorii de conținut vor avea parte de propriul Metaverse. Potrivit CEO-ului Meta Studio, Adrian Niculescu, creatorii au acum flexibilitatea de a profita la maximum de creativitatea lor. În plus, își pot monetiza cu ușurință munca într-un sistem complet descentralizat.

În plus, ambele părți cred în tehnologia blockchain și un ecosistem descentralizat. Astfel, recentul parteneriat va deschide calea pentru dezvoltarea unei lumi virtuale durabile . Mai mult, strategia descentralizată metaverse a Meta Studio și Polygon Studios va oferi utilizatorilor acces la costuri reduse, asigurând în același timp fiabilitate și securitate pentru toți.

Noul proiect va deveni cadrul pentru o comunitate descentralizată care să ofere creatorilor dreptul de proprietate totală asupra lucrărilor lor, altfel imposibil în ecosistemul Web 2.0. Datorită extinderii Metaverse, există o cerere din ce în ce mai mare pentru un alt mediu care ar putea găzdui expresiile utilizatorilor, așa cum se vede în Creators Market.

Drept urmare, partenerii au creat $META ca simbol utilitar pentru a alimenta noul spațiu metavers pentru creatori și investitori. Dezvoltatorii Polygon au depus eforturi suplimentare pentru a asigura siguranța activelor deținătorului $META.

În plus, tehnologia Polygon este utilizată pe scară largă, deoarece permite utilizatorilor să adopte portofele cu mai multe monede pentru a tranzacționa la costuri reduse. Polygon Studios este unul dintre cei mai consecvenți performeri din ecosistemul virtual, extinzând afacerea. A devenit furnizorul de soluții de bază pentru inovatorii care caută platforme ușor de utilizat pentru a-și lansa proiectele.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *