fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.01%
    $23,136.00
  • ethereumEthereum-0.57%
    $1,599.87
  • elrond-erd-2MultiversX1.84%
    $44.67

Serviciile Elrond vor fi disponibile pe Opera

Opera îşi doreşte ca Elrond să ajute browserul să aducă mai aproape blockchain-ul şi tehnologia web3 către utilizatorii săi. Astfel, cu ajutorul Elrond, utilizatorii vor putea să acceseze o serie de aplicaţii descentralizate cu ajutorul portofelului Opera.

Odată cu integrarea, utilizatorii Opera vor avea acces la Elrond Standard Digital Token (ESDT), în plus față de EGLD, ceea ce îl face un punct de intrare excelent pentru Web3.

 

Într-un anunț făcut de Danny Yao, senior product manager la Opera, a spus că  urmărește în mod activ o politică multichain, integrând mai devreme Ethereum, Bitcoin, Polygon și BNB Chain.

„Scopul nostru este să fim un punct de intrare spre industria blockchain şi web3. Vrem să fim un punct de sprijin către toţi utilizatorii crypto. Aceasta înseamnă, de asemenea, că oferim un portofel global care le permite utilizatorilor noștri să aleagă ce portofel doresc să folosească pentru a interacționa cu un anumit DApp, indiferent de blockchain-ul pe care funcţionează acesta” a transmis Danny Yao.

Elrond este unul dintre primele blockchain-uri europene cu emisii de carbon negative, oferind utilizatorilor soluții 100% ecologice. Având un accent tot mai mare pe preocupările de mediu, sociale și de guvernare în ecosistemul crypto, parteneriatul dintre cele două platforme Web3 ar putea crea un precedent pentru integrări similare în viitor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *