fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,822.001.23%
  • ethereumEthereum$3,414.250.95%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.472.91%

Mastercard lansează carduri de debit personalizate Bored Apes

Mastercard a lansat un program prin care deținătorii de NFT-uri pot sa își adauge personajele pe cardurile de debit. Acestea unt puse la dispoziție printr-un parteneriat din 26 septembrie cu platforma europeană de schimb de criptomonede, „hi”, permițând membrilor „Gold” să-și personalizeze cardurile de debit cu un NFT pe care îl dețin în mod verificabil. Calitatea de membru „Gold” se obtine in urma staking-ului a minim 100.000 hi (H), tokenul nativ al platformei, o suma echivalenta cu 4.600 de dolari.

Cardurile vor permite cheltuirea în bani fiat, stablecoins sau orice criptomonedă pe care o deține utilizatorul și sunt acceptate oriunde este disponibil Mastercard. Alte funcții, cum ar fi creditele hoteliere, stimulentele pentru cash back și reducerile la abonamentele Netflix și Spotify sunt, de asemenea, prezentate ca beneficii ale anumitor niveluri de membru.

Vicepreședintele Mastercard pentru Crypto și Fintech Enablement, Christian Rau, a declarat că, cu interesul consumatorilor pentru NFT-uri și creșterea crypto , furnizorul de plăți „s-a angajat să facă din aceștia o alegere accesibilă pentru plăți pentru comunitățile care doresc să le folosească”.

O gamă limitată de colecții NFT vor fi acceptate, inclusiv CryptoPunk, Moonbirds, Goblintown, Bored Ape și Azuki, proprietarii acestor NFT-uri vor trebui să devină membri Gold cu hi și să își verifice calitatea de proprietar NFT cu platforma pentru a-și primi cardurile personalizate.

Cardurile vor fi sunt disponibile numai în 25 de țări din Spațiul Economic European (SEE) și Regatul Unit.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *