fbpx
  • bitcoinBitcoin-4.08%
    $22,781.00
  • ethereumEthereum-4.47%
    $1,564.13
  • elrond-erd-2MultiversX-6.46%
    $42.12

Huobi Ventures investește în Magic Square pentru a schimba viitorul crypto

Magic Square a anunțat astăzi că a primit finanțare de la Huobi Ventures pentru prima sa soluție de Web3 App Store. Prin parteneriatul cu Huobi Ventures, Magic Square va putea continua să-și dezvolte platforma, să accelereze adoptarea tehnologiei sale, să extindă achiziția de utilizatori și să extindă acoperirea globală.

Înainte de încheierea investițiilor strategice ale Huobi Ventures, Magic Square și-a lansat Magazinul Magic într-o versiune beta închisă, cu peste 200.000 de înregistrați înscriși pentru experiența beta. Magic Square procesează acum sute de aplicații dintr-o gamă vastă de proiecte care urmează să fie validate de comunitate și listate în Magic Store.

Huobi Ventures este o ramură strategică de investiții a Huobi, cu un accent puternic pe sprijinirea proiectelor blockchain. Magic Square este încântată să-și extindă în continuare suita magică de aplicații compatibile cu blockchain, cu suportul complet și resursele oferite de Huobi Ventures.

Magic Square prevede o lume în care toată lumea să intre în lumea Web3 prin MagicID și să acceseze toate aplicațiile cripto într-o singură platformă. Între timp, Magic Square oferă proiectelor blockchain un program și o platformă de marketing afiliat ingenios, dar concentrat , pentru a accelera creșterea utilizatorilor și a amplifica rezultatele eforturilor de marketing. Utilizatorii pot accesa tot conținutul verificat de comunitate cu un singur clic folosind MagicID (ID descentralizat). Această soluție de portofel cu mai multe lanțuri își propune să devină alternativa Web3 la Google sau Apple Connect.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *