fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.96%
    $22,795.00
  • ethereumEthereum-4.29%
    $1,565.85
  • elrond-erd-2MultiversX-6.06%
    $42.25

Terra Clasic crește cu 50% in urma anunțului făcut de Binance

În urma anunţului făcut de Binance, cu privire la un mecanism de ardere a tokenilor, preţul Terra Clasic a crescut cu peste 50% marţi. LUNC s-a tranzacționat la 0,0003029 USD în ultimele 24 de ore, foarte departe de maximul istoric de 119 dolari din aprilie, înainte de prăbuşirea stablecoin-ului Terra Luna în mai.

În anunț, Binance a spus că noul său mecanism va arde toate taxele de tranzacționare pe perechile de tranzacționare spot și în marjă LUNC, trimițându-le la o adresă de ardere LUNC dedicată. Suma exactă care trebuie arsă va fi actualizată în fiecare săptămână. În crypto, a „arde” un token înseamnă, în esență, să îl distrugi pentru a-l scoate din circulație în speranța de a crește sau de a stabiliza prețul jetonului prin reducerea ofertei disponibile.

Mișcarea lui Binance urmează un alt plan aprobat de comunitatea LUNC, care a intrat în vigoare pe 21 septembrie, pentru a arde 1,2% din fiecare tranzacție LUNC pe blockchain. De atunci au fost arse 6,1 miliarde de jetoane LUNC. LUNC a câștigat peste 180% la începutul lunii pentru a ajunge la 0,0005888 USD – cel mai mare preț al tokenului de la colapsul din mai – pe măsură ce a fost anunțat planul de ardere al comunității, continuând să scadă în preț înainte de câștigurile semnificative de marți.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *