fbpx
  • bitcoinBitcoin$43,147.00-2.12%
  • ethereumEthereum$3,035.39-1.07%
  • ElrondElrond$217.5611.80%

Mastercard intră în parteneriat cu CoinJar pentru eliberarea de carduri crypto

mastercard

Prin intermediul acestui parteneriat cu exchange-ul CoinJar, Mastercard va permite pieței australiene să cheltuiască cryptomonede prin infrastructura sa. Anunțul a fost făcut printr-un blog post al celor de la CoinJar, în care a fost dezvăluit cardul CoinJar.

Acest card va permite userilor CoinJar să cumpere produse și servicii folosind cryptomonede în orice locație care acceptă Mastercard. Cardul CoinJar va fi disponibil în format digital și fizic și va fi integrat cu Apple și Google Pay.

Conform anunțului oficial, cardul suportă momentan 30 de cryptomonede printre care Bitcoin, Ether și XRP. După ce userii aleg cryptomonede preferată, CoinJar va converti monedele în dolari australieni, înainte de a executa tranzacția.

Anunțul sugerează că nu vor exista alte taxe în afară de un comision pentru conversii de 1%, care va fi returnat până la urmă utilizatorilor printr-un program de recompense intern. CEO-ul CoinJar, Asher Tan, a declarat că parteneriatul va permite userilor să folosească cryptomonede în viața de zi cu zi.

În 2014, exchange-ul crypto bazat inițial în Australia, a fost nevoit să-și mute sediul în Marea Britanie pentru a evita taxele crypto impuse de guvernul australian. Userii vor putea comanda cardul doar prin intermediul aplicației CoinJar.

Mastercard a anunțat recent mai multe parteneriate cu firme crypto pentru a facilita conversiile crypto-fiat, printre care Circle, Paxos, Evolve Bank & Trust, Uphold, BitPay, Apto Payments, I2c Inc. și alții. Cei de la Mastercard plănuiesc așadar să permită expunere la piața crypto utilizatorilor săi.

VISA a intrat în mai multe parteneriate similare, cu scopul de a facilita tranzacții crypto pentru altcoin-uri majore.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *