fbpx
  • bitcoinBitcoin$42,717.00-2.52%
  • ethereumEthereum$3,011.76-1.60%
  • ElrondElrond$213.319.45%

Kalkine TV lansează o emisiune intitulată Crypto Buzz

kalkine media

Noua emisiune a celor de la Kalkine TV, o rețea de știri australiană, va aborda cele mai interesante evenimente și noutăți legate de spațiul crypto în fiecare marți.

Aceștia plănuiesc să clarifice mai multe aspecte legate de această nouă clasă de asset-uri, și anume dacă investitorii retail pot intra pe această piață, cât de volatil și riscant este acest sector și mai multe tipuri de analize legate de evenimentele cele mai importante care s-au petrecut în ultima săptămână.

Kalkine TV este o rețea de streaming ce abordează subiecte financiare și legate de burse, creată de Kalkine Media, o platformă media foarte cunoscută în Australia.

Aceștia plănuiesc să realizeze interviuri cu specialiști din piața crypto și să discute cele mai noi trenduri. Kalkine Media operează în Australia, Noua Zeelandă, Canada, Marea Britanie și SUA.

Acesta este site-ul oficial al publicației, unde postează tot felul de știri și interviuri. Australia, după cum am menționat într-un articol în trecut, a experimentat, la fel ca în multe alte regiuni, o explozie de interes față de spațiul crypto.

Acest interes vine totuși, în marea majoritate, din partea tinerilor. La nivel național însă, mulți australieni nu sunt foarte bine informați în legătură cu spațiul crypto, ducând la situații în care unii oameni cred că Musk a inventat Bitcoin.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *