fbpx
  • bitcoinBitcoin$42,503.00-3.06%
  • ethereumEthereum$2,989.15-2.40%
  • ElrondElrond$210.679.33%

Un lanț de restaurante permite plata în Bitcoin

restaurant crypto plata

Oficialii Quiznos, un lanț de restaurante cu locații în SUA și Marea Britanie, au anunțat un parteneriat cu Bakkt Holdings pentru introducerea unui sistem de plată Bitcoin. Acest lucra va permite userilor să cumpere mâncare în anumite locații din Denver un oraș din statul american Colorado.

Mai exact, utilizatorii serviciilor celor de la Bakkt vor testa un astfel de sistem în câteva restaurante Quiznos din Denver, inclusiv cel din aeroportul orașului.

”Through this partnership, we are introducing unique experiences to Quiznos customers by enabling them to take advantage of new ways to interact with digital assets and bringing bitcoin utility to the mainstream consumer market.”

… a comentat Sheela Zemlin, CRO-ul (Chief Revenue Officer) celor de la Bakkt. Dacă totul merge bine în acest test, cei de la Bakkt ar putea extinde aceste servicii și în alte locații din SUA. Conform celor de la ChainXY, Quiznos are 216 restaurante în mai multe locații din SUA.

“Partnering with an innovative platform such as Bakkt is appealing to us for a number of reasons, primarily because it allows us to accept bitcoin directly at the point of sale as part of a quick and seamless transaction.”

… a declarat Mark Lohmann, CEO-ul REGO Restaurant Group, conglomeratul care deține franciza Quiznos. Așadar, entuziaștii crypto vor putea plăti în aceste locații, prin intermediul wallet-ului cleor de la Bakkt.

Bakkt a fost inițial o platformă de trading pentru investitorii instituționali, însă operează acum ca un exchange internațional. Cei de la Bakkt au fost responsabili pentru mai multe parteneriate de acest tip.

În aprilie, au lansat o aplicație prin care utilizatorii pot folosi wallet-ul Bakkt pentru a alimenta cardurile Starbucks. Bakkt overă și soluții de plăți pentru peste 3.5 milioane de membrii ai clubului GolfNow.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *