fbpx
  • bitcoinBitcoin$37,199.000.53%
  • ethereumEthereum$2,021.640.10%
  • elrond-erd-2MultiversX$43.14-2.19%

Kevin O’Leary: arestarea dezvoltatorului Tornado Cash merită sacrificiul

Recenta arestare a posibilului dezvoltar al serviciului Tornado Cash a atras atentia multor oameni din industrie. Investitorul Shark Tank, Kevin O’Leary spune că  arestarea este un sacrificiu demn pe drumul către o industrie crypto mai reglementată. Acesta consideră că Tornado Cash și serviciile similare fac parte dintr-o cultură „crypto cowboy” despre care consideră că nu are loc în industrie.

Potrivit lui O’Leary, dacă investitorii doresc ca bani să curgă în spațiul activelor digitale, trebuie cultivat un mediu bazat pe reguli, care să includă restrângerea serviciilor precum Tornado Cash.

„La sfârșitul zilei, este în regulă să-l arestezi pe acel tip. De ce? Se încurcă cu forțele primare ale reglementării. Poate că simte că este un cowboy cripto, dar tocmai are o grămadă de săgeți în spate. Dacă trebuie să-l sacrificăm, e în regulă, pentru că vrem să avem o oarecare stabilitate în acel capital instituțional. Asta spuneam noi…Și cred că ajungem la această etapă acum. Poate că suntem în a treia sau a patra repriză față de asta, dar m-am săturat de porcăria asta de crypto-cowboy. Vreau să mă implic într-un loc reglementat unde putem aduce miliarde de dolari la muncă. Nu trebuie să fiu un cowboy și nici nu vreau să fiu pentru că lucrez în lumea reglementată. M-am săturat de acea narațiune. ” declară O’Leary.

Săptămâna trecută, suspectul dezvoltator al serviciului de mixare open-sorce bazat pe Ethereum, , a fost arestat în Țările de Jos, deoarece autoritățile olandeze susțineau că peste 7 miliarde de dolari au trecut prin Tornado Cash de la înființare, 1 miliard de dolari fiind legate de activități criminale.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *