fbpx
  • bitcoinBitcoin0.91%
    $23,340.00
  • ethereumEthereum0.25%
    $1,612.54
  • elrond-erd-2MultiversX3.04%
    $45.08

Platforma „BlueBenx” oprește retrageriile

Firma de investiţii în crypto BlueBenx din Brazilia opreşte retragerile clienţilor de pe platformă să din cauza unui hack ce a făcut compania să piardă peste 31 de milioane de dolari. Se preconizează că retragerile vor fi suspendate cel puţin 6 luni.

BlueBenx a trebuit să oprească retragerile de pe platformă să, afectând 22.000 de clienți în acest proces. Potrivit avocatului companiei, Assuramaya Kuthumi, compania a declarat că a căzut victimă unui hack care a făcut-o să piardă peste 31 de milioane de dolari. Într-un e-mail trimis clienților, informându-i despre hack, acesta spunea:

„Săptămâna trecută am suferit un hack extrem de agresiv în fondurile noastre de lichiditate din rețea, după încercări neîncetate de rezoluție, astăzi am început protocolul nostru de securitate cu suspendarea imediată a operațiunilor produselor BlueBenx Finance, inclusiv retrageri, răscumpărări, depozite și transferuri.”

Săptămâna trecută am suferit un hack extrem de agresiv în fondurile noastre de lichiditate din rețeaua de criptomonede, după încercări neîncetate de rezoluție, astăzi am început protocolul nostru de securitate cu suspendarea imediată a operațiunilor produselor BlueBenx Finance, inclusiv retrageri, răscumpărări, depozite și transferuri.

Nu au fost furnizate alte detalii despre hack, dar compania a spus că măsurile sale vor rămâne în vigoare cel puțin șase luni. De asemenea, se spune că firma și-a lăsat tot personalul să plece în aceeași zi. Faptul că compania și-a dat drumul întregului personal chiar în aceeași zi când a apărut știrea privind hack-ul, a creat suspiciuni în comunitate. De asemenea, compania a fost investigată la începutul anului de Comisia pentru Valori Mobiliare și Valori din Brazilia, după ce ar fi oferit titluri neînregistrate ca parte a portofoliului său de investiții.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *