fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,052.590.92%
  • ethereumEthereum$1,276.410.69%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.531.30%

Investitor în Coinbase prezice că industria crypto va reprezenta o oportunitate de trilioane de dolari

 

Ron Conway, cunoscut ca fiind unul dintre primii investitori în Coinbase (cel mai mare exchange crypto american) și în alte entități, printre care se numără Facebook, Airbnb, Google sau Pinterest, a acordat recent un interviu postului de televiziune CNBC. El a descris lumea crypto ca „the next multimillion-dollar opportunity in innovation”.

Conway speră că sectorul crypto va continua să crească și că ne aflăm abia la început. El a mai subliniat și că acesta are un potențial incredibil.

A făcut o comparație între Coinbase și Google, cel mai mare motor de căutare din lume:

„I absolutely believe that Coinbase is the Google for the crypto economy and opens this huge opportunity to consumers”.

Conway este de părere că, datorită faptului că se concentrează doar pe crypto și nu își diversifică portofoliul, Coinbase este un lider de piață. Investitorul crede că această companie a reușit să devină un brand puternic, ceea ce înseamnă că noi utilizatori sunt atrași de ea – de ajutor a fost și interfața prietenoasă cu utilizatorii:

„Coinbase is constantly adding new crypto services and new coins available to its service”.

Acțiunile Coinbase (COIN) au avut un preț de debut de aproape 400 de dolari. Startul a fost unul pozitiv, dar CEO-ul Brian Armstrong a avertizat că există amenințări pentru industrie, în ceea ce privește reglementarea. El cere un cadru legislativ corect, care ar îmbunătăți modul în care se dezvoltă sectorul crypto și care nu l-ar restricționa.

„Basically, we just ask that, hey, we want to be treated on those level playing field with traditional financial services at the very least and not have any kind of punishment for being in the crypto space”.

Conway a mai vorbit despre competiția dintre America și China, subliniind că America trebuie să mai lucreze la obținerea unei poziții de lider în lumea crypto și la crearea de locuri de muncă în acest sector:

„There’s going to be millions of jobs created from this trillion-dollar industry, and we want those jobs to be in the United States”.
Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *