fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,925.00-1.75%
  • ethereumEthereum$1,203.93-2.09%
  • ElrondElrond$56.72-3.00%

Numărul de adrese Ethereum care înregistrează profit atinge un nou ATH

 

Așa cum era de așteptat, creșterea prețului ETH a însemnat profit pentru cei care dețin deja cryptomoneda. Potrivit unor date on-chain, numărul de adrese Ethereum care au obținut profit a atins un all time high, de 56.953.148,232, bazat pe o medie în mișcare (Moving Average) de șapte zile.

Această săptămână a fost, în general, profitabilă pentru Ethereum, deoarece a doua cea mai valoroasă cryptomonedă a atins un nou ATH, de 2500 de dolari. Faptul că a avut loc upgrade-ul Berlin pe Mainnet a jucat un rol important în creșterea prețului cryptomonedei.

Lewis Harland, un asociat al Decentral Park Capital, a indicat un trend bullish, care este caracterizat printr-o scădere a numărului total de Ethereum deținut de exchange-uri crypto, conform Coingrape.com. El a postat pe Twitter că:

” We’ve just seen the 7th largest daily net outflow for #ETH since 2017. The accumulation continues”.

Acumularea pare să aibă loc și la nivelul investitorilor retail, și al celor instituționali.

Ethereum are un rol important în ecosistemul crypto actual. Este cea mai utilizată rețea blockchain pentru aplicații DeFi, care devin din ce în ce mai populare. Pentru că joacă un rol important în alimentarea DApps, utilitatea sa va crește considerabil și în perioada următoare.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.