fbpx
  • bitcoinBitcoin$17,187.271.95%
  • ethereumEthereum$1,291.641.93%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.832.05%

Iarna crypto forteaza crypto exchange-ul german Nuri sa intre in insolventa

Iarna crypto 2022 a mai facut o victima. Pe 9 august, crypto exchange-ul nemtesc Nuri a intrat in insolventa ca urmare a ciclului bear in care se afla piata crypto de la inceputul acestui an.

Chiar daca insolventa adesea duce la faliment, potrivit Reuters, spre deosebire de alte platforme si fonduri de investitii care au oprit retragerile pentru clienti, utilizatorii Nuri vor avea, in continuare, posibilitatea de a-si muta fondurile.

Nuri este prima companie crypto germana care intra in insolventa dupa ce nu a reusit sa convinga nicio interprintere sa o ajute sa treaca peste daunele provocate de iarna crypto.

Potrivit Nuri, crash-ul pietei crypto si caderea serviciului Celsius Network au fost motivele principale ce au dus la insolventa, Nuri avand multe afaceri cu Celsius.

Decaderea Nuri ar putea duce la masuri mai restrictive pentru companiile crypto bazate in Germania, deoarece compania opera fara licenta de banking, multumita parteneriatului cu Solarisbank, o companie tehnologica nemteasca cu sucursale in Spania, Italia si Franta.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *