fbpx
  • bitcoinBitcoin1.74%
    $28,726.00
  • ethereumEthereum0.15%
    $1,818.33
  • elrond-erd-2MultiversX-2.63%
    $43.40

Poșta Română lansează primul NFT sub forma unui timbru digital

Cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la înfiinţarea companiei, Poşta Română lansează în premieră primul sau NFT, în forma unui timbru digital.

Va exista o serie limitată de 160 de NFT-uri ce vor simboliza împlinirea vârstei de 160 de ani de activitate a Postei Romane.

„Din cele 160 de NFT-uri, Poșta Română a alocat, special pentru evenimentul de la sediul MNIR, zece timbre digitale, care vor face obiectul unei licitații deschise, cu un preț de pornire de 160 de euro pentru fiecare piesă. Scopul licitației este unul exclusiv umanitar. Toate încasările obținute în seara evenimentului vor fi transferate în conturile fundației HOSPICE Casa Speranței, care a demarat un proiect de colaborare cu Poșta Română în acest sens. Banii vor merge în proiectele de susținere a programelor derulate în sprijinul pacienților cu boli incurabile. De altfel, costurile pentru susținerea unei zile de tratament paliativ pentru fiecare pat din spitalele fundației se cifrează, coincidență, la 160 de euro”, transmite compania.

Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 12 august, ora 18:00 la Muzeul Naţional de Istorie a României.

De asemenea, va avea loc și faza națională a Marșului Factorilor Poștali, competiție profesional-sportivă ajunsă anul acesta la ediția 42. Întrecerea, la care participă cei mai rapizi poștași din fiecare județ al țării, se va desfășura sâmbătă, 13 august 2022, pe Calea Victoriei, de la ora 11.00, linia de start fiind amplasată chiar în fața Muzeului Național de Istorie a României.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *