fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,069.00-3.86%
  • ethereumEthereum$3,066.84-4.35%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.90-1.86%

Manny Pacquiao se alătură ecosistemului Shiba Inu

Legendă a boxului, Manny Pacquiao, a anunțat recent o colaborare cu renumita rețea de meme coin, Shiba Inu. Această mișcare este parte din evenimentele de celebrare a lansării celei de-a doua ediții a revistei The Shib Magazine. Moneda SHIB a înregistrat o creștere impresionantă de 26% în ultimele 30 de zile, datorită rally-ului alimentat de ETF-urile Bitcoin.

Confirmare Directă:

Miercuri, Pacquiao a confirmat parteneriatul cu Shiba Inu printr-un videoclip postat pe pagina fundației sale. “Mulțumim comunității SHIB pentru suportul acordat Fundației Manny Pacquiao. Suntem entuziasmați de acest parteneriat. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a declarat el.

Mai Mult Decât Un Parteneriat

Anunțul urmează unei declarații anterioare din partea echipei Shiba Inu, care sugera o colaborare cu un atlet cunoscut. Conform anunțului, parteneriatul, împreună cu distribuția a 3.000 de NFT-uri, va marca lansarea celei de-a doua ediții a revistei The Shib Magazine.

Alături de Legende

Cu această dezvoltare, Pacquiao se alătură legendei Mike Tyson ca una dintre figurile notabile din lumea atletismului care s-au implicat în ecosistemul crypto. Ambii boxeri celebri au lansat colecții de NFT.

Performanțe Remarcabile ale SHIB

Între timp, SHIB se numără printre tokenurile care au adăugat câștiguri remarcabile la prețurile lor în timpul rally-ului de tip bull, alimentat de ETF-urile Bitcoin. Conform datelor de la CoinGecko, tokenul a câștigat 26% în ultimele 30 de zile. Mai mult, și-a păstrat cursa pozitivă cu o creștere de 3% în ultimele 24 de ore. Cu toate acestea, volumul tranzacțiilor a scăzut, înregistrând o scădere de 7% în aceeași perioadă.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *