fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,851.452.35%
  • ethereumEthereum$1,265.334.28%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.071.58%

Hoskinson promite performanțe similare cu Solana pe Cardano

hoskinson

Într-un interviu recent cu cei de la InsideW3B, fondatorul Cardano, Charles Hoskinson, a promis performanțe similare cu Solana pe rețeaua sa până la sfârșitul anului 2022.

”Anul ăsta, toate update-urile ce urmează a fi lansate vor îmbunătăți masiv scalabilitatea și expresivitatea sistemului, așa că vom avea performanțe similare cu sisteme ca Solana. Cel puțin același ordin de mărime.”

… declară Hoskinson, făcând referire la faza de scalare cunoscută drept Basho în roadmap-ul Cardano. Una din prioritățile pentru proiect este scalabilitatea, ceea ce înseamnă că rețeaua va deveni mai eficientă, scalabilă și se va dezvolta și mai mult.

”Asta înseamnă că vom avea nevoie de lucruri ca Mithril. Mithril e un sidechain interoperabil cu rețeaua principală Cardano, e un protocol puternic și lightweight care va oferi un sistem de semnături bazat pe staking ce poate fi implementat ca un protocol care rezolva probleme ca sincronizarea pe blockchain, state bootstrapping și cele legate de încredere în aplicațiile bazate pe blockchain.”

… explică acesta. După cum poate știți deja, în iunie și octombrie 2022 vor avea loc două hard fork-uri ce implică upgrade-uri importante precum îmbunătățiri pentru platforma Plutus, side chain-uri și altele. Hoskinson este încrezător că TVL-ul pe rețea va crește masiv în urma acestora.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *