fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.82%
    $22,830.00
  • ethereumEthereum-4.16%
    $1,567.70
  • elrond-erd-2MultiversX-6.07%
    $42.26

Grayscale tocmai a lansat un trust Solana

grayscale solana

Grayscale a lansat Solana Trust ieri, 30 noiembrie, oferind investitorilor posibilitatea de a căpăta expunere la prețul SOL, ce stă la baza popularului ecosistem ce utilizează modelele PoS (Proof-of-Stake) și PoH (Proof-of-History).

Prețul monedei a crescut cu 10.1% în ultimele 24 de ore conform datelor CoinGecko, ajungând la momentul scrierii articolului la 222 dolari, iar market cap-ul la 68 miliarde. Reamintim aici că de la începutul anului, moneda a crescut cu 13,000%.

Imediat după lansare, trustul Solana avea 9.5 milioane de dolari în AUM. CEO-ul Grayscale, Michael Sonnenshein a declarat recent că există interes din partea clienților companiei de a își extinde expunerea la diverse altcoin-uri.

În acest sens, doar în anul 2021, Grayscale a creat trusturi pentru monedele BAT (Basic Attention Token), LINK (Chainlink), LPT (Livepeer), MANA (Decentraland) și FIL (Filecoin).

Într-un interviu cu Decrypt, Sonnenshein a declarat că trustul Decentraland, în mod special, a fost primit foarte bine de clienții Grayscale. Solana pe de altă parte a primit multă atenție anul acesta din pricina interesului crescut în spațiul DeFi și NFT, dar și din cauza gas fees tot mai mari pe Ethereum.

În cadrul conferinței ”Crypto Goes Mainstream” organizată de Decrypt și Yahoo Finance, Anatoly Yakovenko a declarat că nu există un update major pentru rețea în viitorul apropiat.

Acesta a adăugat însă și că ”urăște” roadmap-uri pentru că e foarte dificil să prezici ce se va întâmpla într-un proiect crypto cu mai mult de două săptămâni în viitor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *