fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.17%
    $22,944.00
  • ethereumEthereum-1.74%
    $1,577.20
  • elrond-erd-2MultiversX-0.92%
    $43.44

Game7 alocă 100 de milioane de dolari pentru companiile de gaming din Web 3.0

Game7, o companie de investiții în sectorul jocurilor video, a anunțat o alocare de 100 de milioane de dolari în granturi pentru tehnologie open-sourcec viitoarelor startup-uri Web 3.0. Game7 va investi în jocuri construite pe blockchain iar granturile vor fi plătite in USDC. Dezvoltatorii vor avea, de asemenea, acces la suport tehnic, mentorat și inițiative timpurii din partea Game7.

Deși sumele acordate nu au fost dezvăluite, Game7 a explicat că solicitanții nu ar trebui să considere granturile ca un substitut pentru finanțarea de risc. În plus, plățile în avans sunt acordate doar în cazuri excepționale, iar majoritatea plăților vor fi emise numai în funcție de finalizarea anumitor etape ale proiectului. Dezvoltatorii trebuie să treacă prin verificări de cunoaștere a clientului, să semneze un contract și să dețină un portofel digital. Aceștia nu sunt legați de niciun acord de exclusivitate și pot solicita și alte granturi sau finanțari VC.

Game7 a fost creat pe 18 noiembrie 2021, ca parte a unui accelerator de ecosisteme blockchain de 500 de milioane de dolari susținut de BitDAO. La runda de seed au participat companii precum Forte, Mirana Ventures, Warner Music Group, Aleo, Avalanche, Interchain Foundation, Off-chain Labs, OP Games, Polygon Studios, Solana Ventures și Alameda Research.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *