fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,713.001.05%
  • ethereumEthereum$3,404.020.65%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.132.36%

BlockFi a intrat în faliment

Nu a durat foarte mult până când binecunoscuta platformă de împrumut să intre în faliment. Aceasta și-a început declinul în urma prăbușirii FTX. Potrivit documentelor, BlockFi are peste 100.000 de creditori și datorii estimate la 1-10 miliarde de dolari. Compania are în prezent 256,9 milioane de dolari în numerar.

„Ca parte a eforturilor noastre de restructurare, ne vom concentra pe recuperarea tuturor obligațiilor datorate către clienții noștrii, inclusiv FTX. Acționarea în cel mai bun interes al clienților noștri este obiectivul nostru principal și continuă să ne ghideze drumul înainte. Capitolul 11 ​​este un proces transparent și vom continua să comunicăm cu clienții noștri.” a transmis BlockFi pe Twitter.

 

Pe lângă procedura de faliment intentată, este posibil să vedem o mare parte din personalul companiei concediat. BlockFi a fost salvat de FTX în iunie 2022, ca urmare a dezastrului lăsat în urma prăbușirii fondului Three Arrows Capital, achiziționat în scurt timp de FTX.

Blockfi se alătură listei de creditori ce nu au reușit să supravieţuiască bear market-ului. Printre acestea se număra Celsius, Genesis şi Gemini Earn.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *