fbpx
  • bitcoinBitcoin4.26%
    $26,811.00
  • ethereumEthereum3.27%
    $1,875.37
  • elrond-erd-2MultiversX-0.31%
    $36.30

FTX depăşeşte Coinbase şi OKX în volumul de tranzacţionare spot

Potrivit raportului Exchange Review din luna mai, exchange-ul FTX a reuşit să aibă un volum cu 90% mai mare decât luna precedentă, depăşind astfel Coinbase şi OKX, două dintre cele mai mari platforme de exchange globale.

Volumul de tranzacţionare al platformei FTX a ajuns până la 69,4 miliarde de dolari, devenind a doua cea mai mare platformă după Binance. Spaţiul crypto a fost bulversat datorită prăbuşirii ecosistemului Terra, atât LUNA cât şi UST devenind aproape fără valoare. Pe data de 8 mai, din momentul în care a început colapsul, exchange-urile au înregistrat un volum de tranzacţionare în creştere.

Raportul detaliază şi faptul că schimbul din BTC în fiat şi stablecoins a explodat, pe măsură ce investitorii s-au refugiat în aceste active, după urmările avute de căderea ecosistemului Terra. Stablecoin-ul favorit al investitorilor a rămas USDT, volumul acestuia faţă de BTC crescând cu 68.9% în ultima lună. Volumul de tranzacţionare al dolarului (USD) a crescut cu 103%, volumul euro (EUR) cu 190% pe când volumul yenului japonez (JPY) a crescut cu 82,7%.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *