fbpx
  • bitcoinBitcoin-3.89%
    $22,810.00
  • ethereumEthereum-4.20%
    $1,566.61
  • elrond-erd-2MultiversX-6.06%
    $42.26

BlockFi, pe urmele Celsius?

Celsius a suspendat retragerile pentru a-şi proteja capitalul iar Nexo şi Blockfi se confruntă acum cu o problemă asemănătoare. Situaţia s-a agravat în spaţiul crypto şi datorită zvonurilor ca fondul Three Arrows Capital ar putea intra în insolvență.

BlockFi își informează investitorii cu privire la condiţiile de lichiditate, recent aceasta lichidîând un împrumut deţinut de Three Arrows.

Zac Prince, CEO-ul BlockFi consideră că firma are suficiente mecanisme de a-şi gestiona riscurile. Într-un tweet recent, acesta declară:

“Nu aș putea fi mai mândru de modul în care oamenii, procesele și sistemele noastre au funcționat în această perioadă de volatilitate a pieței. BlockFi este aici pentru clienții noștri, iar noi suntem aici pe termen lung.”

Acesta a mai declarat că platformă sa văa reuşi să satisfacă cererile crescute din partea investitorilor şi îşi vor majoră ratele dobânzilor pentru a se potrivi cu creşterea recentă a Rezervei Federale. Mai mult de atât, BlockFi asigura clienţilor săi ca fondurile lor nu sunt afectate şi sunt în siguranţă.

În ciuda asigurărilor lui Prince, BlockFi şi-a redus numărul de angajaţi cu 20%, din cauza scăderii masive a pieţei crypto.

Firma a fost de asemenea amendată cu 100 de milioane de dolari de către autorităţile din SUA pentru că ar fi vândut valori mobiliare neînregistrate.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *