fbpx
  • bitcoinBitcoin$62,357.002.90%
  • ethereumEthereum$3,433.142.13%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.552.82%

Emiratele Arabe Unite va lansa primul spital în Metaverse

Thumbay Group  prezintă un proiect inedit, primul spital în Metaverse, dedicat turiștilor din Emiratele Arabe Unite. Spitalul virtual va fi complet functionar, oferind servicii multiple, unde pacientii il vor putea vizita folosind un avatar. Proiectul va fi lansat in octombrie conform Dr. Thumbay Moideen, fondatorul spitalului:

„Lucrăm deja la el și ne așteptăm să fie lansat înainte de octombrie a acestui an. Acesta va fi un spital virtual complet unde oamenii vor veni cu un avatar și se vor consulta cu medicul. Pentru a satisface turismul medical, vom permite pacienților să vadă cum arată spitalul în metavers dacă călătoresc și vin la unitatea de sănătate Thumbay.”

Thumbay Group deja ofera tehnologii de realitate augmentata si realitate virtuala pacientilor pentru ingrijirea pe termen lung, ce sunt spitalizati pe o perioada mai lunga ori sunt imobilizati la pat sau paralizati. Spitalul virtual vine in ajutorul persoanelor cu dizabilitati, oferind alternativa mai simpla si rapida pentru serviciile medicale obisnuite.

„Spitalul le oferă căști AR și VR, astfel încât să își poată vedea locuința. De exemplu, o persoană din Sri Lanka a fost cu noi pentru o perioadă lungă de timp care a fost paralizată după un accident de mașină și toate mișcările sale senzoriale au dispărut, dar numai creierul îi funcționează. El poate experimenta și vizita virtual camera sa din Sri Lanka prin tehnologia AR și VAR. Acest lucru motivează pacienții de îngrijire pe termen lung și le dă speranță că se pot întoarce în țara lor.” a declarat Dr. Thumbay.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *