fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,806.00-1.38%
  • ethereumEthereum$1,869.12-1.61%
  • ElrondElrond$60.21-1.70%

Facebook permite din nou afișarea de reclame crypto

facebook ads

Oficialii Facebook au anunțat ieri, 1 decembrie, că platforma va permite din nou afișarea de reclame crypto din pricina schimbării de direcții (și brand) a companiei spre metavers – un concept popularizat recent de comunitatea crypto.

Conform anunțului oficial, decizia a fost luată pentru că ”spațiul crypto a continuat să se maturizeze și să se stabilizeze în ultimii ani, fiind supus mai multor reglementări din partea autorităților care au stabilit reguli mai clare pentru această industrie.”

Ideea că există reglementări clare este una dezbătută totuși, deși poate asta e direcția. În urma anunțul, cei interesați de publicarea de astfel de reclame (exchange-uri, wallet-uri, companii de mining, etc.) trebuie să arate celor de la Facebook o simplă licență de funcționare (una din 27 de tipuri).

Facebook a interzis inițial reclamele crypto pe 30 ianuarie 2018 argumentând atunci că decizia a fost luată în interesul investitorilor care ar fi putut suferi pierderi majore din cauza acestora. Deși interzicerea a avut un impact mare asupra reclamelor, în acest timp au existat și căi de a o ocoli.

Exemplul aici este legat de postări directe publicate de vedete, cum ar fi cea a lui Kim Kardashian, care a fost plătită să posteze pe Instagram un text despre token-ul Ethereum Max.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.