fbpx
  • bitcoinBitcoin$23,966.00-0.59%
  • ethereumEthereum$1,884.70-0.71%
  • ElrondElrond$60.89-0.67%

Land plots în metaversuri au fost vândute pentru 100 de milioane de dolari într-o săptămână

metavers

În ultimul timp se pare că interesul față de land plots în lumi virtuale (sau metaversuri după cum sunt marketate) a explodat de-a dreptul, cu peste 100 de milioane de dolari investiți în ultima săptămână – conform datelor DappRadar.

Reamintim aici pe scurt că terenurile din aceste lumi virtuale sunt vândute sub formă de NFT-uri, iar activitatea cea mai mare este bineînțeles pe Ethereum, și mai apoi pe Solana.

Indiferent de rețea însă, ideea e cam aceeași în aceste metaversuri; userii pot cumpăra land plots și își pot construi diverse structuri pe acestea, cu care alți useri pot interacționa și explora.

Interesul crescut față de land plots a fost generat cel mai probabil de Meta (fostul Facebook) și anunțul loc de intrare în acest sector. Aceeași concluzie a fost trasă și de cei de la DappRadar, care precizează că activitatea principală în acest metavers se află în Decentraland și The Sandbox.

”Metaverse events are becoming an industry-standard in the crypto space.”

… spun cei de la DappRadar. Săptămâna trecută, 86.56 de milioane de dolari au fost cheltuiți pentru un land plot în The Sandbox. Adidas a anunțat tot atunci un parteneriat cu Sandbox, pe motiv că ”metaversul este unul dintre cele mai interesante dezvoltări în spațiul digital.”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.