fbpx
  • bitcoinBitcoin$57,198.000.23%
  • ethereumEthereum$4,533.06-1.71%
  • ElrondElrond$359.06-11.19%

Exodus wallet intră în parteneriat cu SportX

exodus wallet sportx

Wallet-ul crypto Exodus a fost integrat oficial pe platforma de betting online SportX, oferind userilor posibilitatea de a paria pe rezultatele diferitelor turnee sau meciuri esports prin intermediul unor smart contracts executate pe rețeaua Polygon.

Parteneriatul anunțat marți, 23 noiembrie, oferă deci celor peste 1 milion de useri ai Exodus acces la DEX-ul SportX. Suma minimă ce poate fi pariată este de 5 dolari, sub formă de USDC.

La momentul actual, SportX are aprobarea de a funcționa în Canada, America de Sud, majoritatea țărilor din Europa (în afară de Franța și Olanda), precum și în țări din Asia.

Deși legătura dintre crypto și esports este relativ nouă, atât fanii cât și liderii din cele două industrii au identificat aspecte care ar putea lega cele două sectoare. Ambele comunității au o demografie similară și utilizează tehnologii care nu țin cont de locații geografice.

”Financiarizarea” sectorului de gaming, sau GameFi, este așteptată să creeze noi oportunități pentru esports, așa că o colaborare între cele două nu pare ceva tocmai neobișnuit.

Chiar și exchange-urile crypto majore par să fie interesate de spațiul esports. Ne referim aici la platforma lui Sam Bankman-Fried – FTX. În luna august, oficialii exchange-ului au semnat un contract pe 7 ani cu Dolphin Entertainment pentru a crea NFT-uri legate de diverse sectoare, inclusiv esports.

Mai mult decât atât, în luna iunie 2021, FTX a intrat într-un acord în valoare de 210 milioane de dolari legat de nume brandului (naming rights) bine-cunoscutei echipe esports – TSM.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *