fbpx
  • bitcoinBitcoin$56,780.00-0.25%
  • ethereumEthereum$4,548.13-0.09%
  • ElrondElrond$358.89-14.09%

Animoca Brands investește într-un startup P2E

avocado guild

Compania ce se ocupă cu dezvoltarea unui joc de tip P2E (Play-to-Earn), Avocado Guild, a strâns 18 milioane de dolari într-o rundă de investiții condusă de Animoca Brands. Compania valorează acum aproximativ 200 de milioane de dolari, conform unui comunicat de presă distribuit celor de la CoinDesk.

Printre ceilalți participanți se numără Three Arrows Capital, Solana Ventures, Polygon Studios, Binance Smart Chain Growth Fund și executivi ai GoldenTree Asset Management.

Organizații de gaming (guilds) ca Avocado sunt compuse din gameri P2E care pot genera venituri din jocuri ca Axie Infinity. Aceste guilds stabilesc de obicei acorduri cu noi playeri pentru a-i introduce în diverse jocuri, în schimbul a unui comision din profiturile realizate de aceștia.

Într-un interviu cu cei de la CoinDesk, CEO-ul Avocado, Brendan Wong, a descris grupul ca pe un ”metavers de metaversuri,” pentru că permite userilor să participe în mai multe lumi virtuale.

Membrii grupului se auto-denumesc ”Avocadians” și aceștia sunt instruiți despre modul în care funcționează Web3, nu numai jocurile de tip P2E. Avocado Guild îi învață de asemenea cum să beneficieze de oportunitățile existente din DeFi, conform lui Wong.

CEO-ul a declarat și că organizația își va extinde operațiunile și în alte jocuri P2E folosind noile fonduri, dar va și cumpăra noi NFT-uri și ”pământ” în aceste lumi virtuale.

Fondurile le vor permite să extindă numărul de useri cărora le pot oferi ”burse” – de la 7000 de useri la momentul actual, la peste 10,000, conform lui Wong. Majoritatea membrilor sunt din Filipine și Indonezia.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *