fbpx
  • bitcoinBitcoin4.16%
    $26,783.00
  • ethereumEthereum3.29%
    $1,873.56
  • elrond-erd-2MultiversX-0.89%
    $36.21

“Ethereum ar putea ajunge la un preț cu cinci cifre” – Raoul Pal

Raoul Pal, un guru macro cunoscut și fost executiv la Goldman Sachs, a prezis că Ethereum (ETH) ar putea ajunge la un preț cu cinci cifre în viitorul ciclu bullish al criptomonedelor.

Într-un interviu video recent cu minimalistul financiar Jamie Currie pe canalul YouTube “Jamie Tree”, Pal a declarat că ETH are potențialul de a depăși Bitcoin (BTC) de până la cinci ori în viitor.

Pal crede că protocolul arhitectural mai amplu al Ethereum oferă cazuri de utilizare mai semnificative decât blockchain-ul Bitcoin, permițând dezvoltatorilor să construiască mai multe aplicații și proiecte deasupra sa. Acest factor oferă ETH un potențial mai mare de a fi mai mare decât BTC în următoarea urcare a pieței.

Predicția lui Pal nu este fără susținere. Într-un interviu anterior cu Altcoin Daily, el a prezis, de asemenea, că prețul ETH ar putea ajunge până la 10.000 de dolari. Cu toate acestea, Pal a recunoscut că și alte proiecte altcoin, cum ar fi Solana (SOL), ar putea obține câștiguri mai semnificative.

În concluzie, predicția lui Raoul Pal adaugă la optimismul crescând în jurul Ethereum și potențialul său pentru randamente puternice în viitor. Cu toate acestea, ca și în cazul tuturor investițiilor, trebuie să se ia măsuri de precauție, iar investitorii trebuie să își conducă propriile cercetări înainte de a lua decizii de investiții.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *