fbpx
  • bitcoinBitcoin$64,444.00-4.44%
  • ethereumEthereum$3,074.59-5.58%
  • elrond-erd-2MultiversX$39.21-6.57%

Crypto Twitter pariază pe hiperinflație: BTC ar putea ajunge la 1 milion de dolari în 3 luni, conform lui Balaji Srinivasan

Pe Twitter, comunitatea cripto pariază pe faptul că hiperinflația va propulsa BTC la 1 milion de dolari în 3 luni.

Balaji Srinivasan, un capitalist de risc și fost CTO al Coinbase, a afirmat că economia SUA va intra într-o fază de hiperinflație în 90 de zile, propulsând BTC la 1 milion de dolari. De asemenea, el a oferit un milion de dolari în BTC pentru cele mai bune 1.000 de tweet-uri care alertează cu privire la criza financiară ascunsă.

 

“Un milion de dolari în BTC pentru orice alerta cu privire la criza financiară ascunsă. 1000 de dolari pe tweet, pentru cele mai bune 1000 … Ei au ascuns insolvabilitatea de la depozitanți. Și se pregătesc să tipărească 2 trilioane de dolari pentru a hiperinfla dolarul … Așa că cumpărați Bitcoin acum și luați-vă monedele din exchange-uri” a scris Balaji

 

Deși tweet-urile lui Balaji au generat multe răspunsuri, inclusiv de la CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, care părea destul de amuzat de situație, criticii de cripto au susținut că Balaji are propriul interes în a prezice o catastrofă pentru sectorul bancar și financiar tradițional.

În timp ce criza regulamentării companiilor de criptomonede a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni, o criză bancară mult mai mare a început să ia amploare. În aproximativ o săptămână, trei bănci principale din SUA și-au închis operațiunile, lăsând în urmă o uriașă problemă de lichiditate și depozitanți instituționali și individuali care nu au acces la fondurile din conturile lor bancare. Această criză de lichiditate a fost cauzată de ieftinirea obligațiunilor guvernamentale, după ce Rezerva Federală a crescut rata dobânzii în încercarea de a domoli inflația, care la un moment dat a atins un maxim de 40 de ani.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *