fbpx
  • bitcoinBitcoin$39,391.003.13%
  • ethereumEthereum$2,693.017.03%
  • ElrondElrond$104.455.89%

Enjin se alătură unui pact al Organizației Națiunilor Unite

enjin onu

UNGC – United Nations Global Compact, este un pact de natură consultativă care are obiectivul de a încuraja companiile să adopte politici sustenabile și responsabile. Cei din spatele său, au acceptat platforma de gaming Enjin ca participant.

Oficialii Enjin au anunțat marți, 20 iulie, că vor explora modalități de a folosi NFTs pentru a promova valori ca sustenabilitate și egalitate ca parte a pactului ONU.

Aceștia au sugerat utilizarea tehnologiei NFTs pentru a combate schimbările climatice prin colaborări cu companii care captează dioxid de carbon, dar și prin reducerea inegalităților financiare la nivel global, permițând creatorilor de pe glob acces la piețele NFTs.

“While we are struggling to recover from the global pandemic and its impacts, we are experiencing exponential growth of technologies like AI and blockchain.”

… a declarat un oficial al ONU pe nume Irakli Beridze, adăugând că trebuie să utilizăm potențialul acestor tehnologii pentru a ne asigura că suntem mai bine pregătiți pentru viitor, dar și mai uniți.

ONU a listat 17 obiective legate de dezvoltarea sustenabilă pe care speră să le îndeplinească până în 2030, printre care reducerea inegalităților, educație de calitate și încurajarea consumului și producerii responsabile. Lista completă poate fi vizionată aici.

Esther Chang, directorul executiv al Global Compact Network Singapore, a declarat că implicarea Enjin în acest pact ar putea ajuta organizația să îndeplinească aceste obiective, din moment ce tehnologia joacă un rol important în viața de astăzi.

În trecut, Enjin s-a alăturat mai multor inițiative care vizează practici ecologice sustenabile, inclusiv Crypto Climate Accord, în care participanții se angajează să obțină emisii zero de carbon din consumul de electricitate. Conform oficialilor companiei, blockchain-ul JumpNet este deja carbon-negative.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *