fbpx
  • bitcoinBitcoin$39,527.002.99%
  • ethereumEthereum$2,697.746.67%
  • ElrondElrond$103.914.72%

Un documentar Ethereum strânge 1036 ETH în cadrul unui fundraiser

ethereum documentar

Documentarul intitulat ”Ethereum: The Infinite Garden,” în care va participa și Vitalik Buterin, a reușit să strângă în total 1035.96 ETH într-o strângere de fonduri organizată recent. Suma se traduce, la momentul actual, la în jur de 1.9 milioane de dolari.

Realizatorii filmului spun că proiectul ar fi primul de acest tip care vizează Ethereum, și mai mult, include interviuri cu oameni implicați în developmentul rețelei. Printre aceștia se numără Buterin și Aya Miyaguchi, directorul executiv al Fundației Ethereum.

Fundraising-ul a avut loc pe parcursul a 3 zile prin intermediul site-ului specializat în crowdfunding pe nume Mirror. Evenimentul s-a încheiat pe 16 iulie.

Producătorii filmului vor lucra de asemenea cu pplpleasr, o artistă ce creează NFTs, pentru a lansa o colecție de NFTs numită ”Infinite Garden.” Documentarul va fi realizat de compania Optimism.

Co-fondatorul Libra, Morgan Beller, a fost cel care a introdus echipa Optimism lui Buterin, argumentând că povestea acestuia, dar și a Ethereum, trebuie știută de toată lumea, indiferent dacă sunt interesați sau nu de crypto.

În mod similar vara trecută, fondatorii exchange-ului Gemini, Cameron și Tyler Winklevoss au angajat producători de la Hollywood pentru a crea un film despre legăturile lor cu industria crypto.

Anul trecut au început și filmările pentru un film de comedie despre Satoshi Nakamoto, enigmaticul creator al Bitcoin. Filmul va fi produs de compania Substantial Films.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *