fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,921.00-1.73%
  • ethereumEthereum$1,203.73-1.97%
  • ElrondElrond$56.52-3.29%

Elwood Technologies incaseaza 70 de milioane de dolari

Doua dintre cele mai mari banci de investitii din lume, Goldman Sachs si Barclays, au participat recent la o runda de finantare de 70 de milioane de dolari, pentru Elwood Technologies, platforma de tranzactionare Crypto fondata de miliardarul britanic Alan Howard.

 

Potrivit unui raport de duminica al Financial Times, aceasta runda a inaugurat prima finantare externa pentru Elwood Technologies, propulsand compania la o valoare estimata de 500 de milioane de dolari.

Fundraisingul a beneficiat de contributii din partea mai multor investitori importanti, inclusiv Commerzbank (o banca germana cunoscuta pentru orientarea crypto friendly), venture capital-ul Dawn Capital si Galaxy Digital al lui Mike Novogratz.

Elwood Technologies ofera in prezent servicii de gestionare a portofoliului crypto investitorilor institutionali, inclusiv date din piata activelor digitale si infrastructura de tranzactionare cu o interfata care se poate conecta la mai multe exchange-uri, liquidity providers si custodians.

Comentand pe tema acestei ultime runde de finantare, Matthew McDermott, seful global pe segmentul activelor digitale la Goldman Sachs, a remarcat ca investitia bancii in Elwood este o demonstratie a „commitment-ului continuu [al bancii]…” fata de spatiul crypto.

 

„Pe masura ce cererea institutionala pentru criptomonede creste, ne-am extins in mod activ prezenta si capacitatile pe piata, pentru a raspunde cererii clientilor.”

 

… a spus el.

 

In ciuda trendului actual bearish al pietei crypto, Elwood are incredere ca institutiile financiare traditionale, inclusiv Hedge Funds si bancile, vor continua sa cultive un interes puternic pentru investitiile in spatiul crypto.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.