fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.01%
    $22,961.00
  • ethereumEthereum-1.47%
    $1,581.90
  • elrond-erd-2MultiversX-0.81%
    $43.49

Elon Musk neagă zvonurile prin care SBF ar deține acțiuni Twitter

La două săptămâni după ce Elon Musk a finalizat acordul de cumpărare de 44 de miliarde de dolari pentru Twitter, acesta i-a trimis un mesaj lui Bankman-Fried pentru a-i da o invitație cu privire la o acțiune de 100 de milioane de dolari pe care le deținea de câteva luni. Potrivit unui bilanț FTX creat în urma încheierii achiziției pe 28 octombrie și distribuit investitorilor la începutul acestei luni, se arăta că Bankman-Fried deține o mare parte din Twitter, care acum este deținută de sectorul privat și este puternic îndatorată.

Elon Musk, care a refuzat mai întâi să comenteze, a postat ulterior pe Twitter faptul că SBF sau FTX nu are nicio investiție în Twitter.
La începutul acestui an, Bankman-Fried a început să acumuleze capital pentru o posibilă achiziționare Twitter. Potrivit înregistrărilor judecătorești din Delaware, consilierul Will MacAskill l-a contactat pe Elon Musk pe 29 martie, cu o săptămână înainte ca CEO-ul Tesla să-și facă publică proprietatea, pentru a promova „un posibil efort de cooperare” între cei doi miliardari.

Michael Grimes, bancherul lui Musk, a spus ulterior că Bankman-Fried se aștepta să obțină cel puțin 5 miliarde de dolari și poate chiar și 10 miliarde de dolari. Cu câteva zile înainte de schimbul de mesaje, Bankman-Fried și Elon Musk au avut o conversație pe care l-a determinat pe Bankman-Fried să nu investească, potrivit Axios.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *