fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,934.00-4.61%
  • ethereumEthereum$3,067.27-4.67%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.93-2.18%

CZ dubleză fondul de recuperare la 2 miliarde de dolari

CZ are nevoie de 2 miliarde de dolari pentru a acoperi fondul de recuperare de ajutorare a companiilor în dificultate. În timpul unui interviu, Zhao a spus că fondul de recuperare va avea investitori care să sprijine proiectele crypto cu probleme de lichiditate.

„Vom merge cu o abordare liberă în care diferiți jucători din industrie vor contribui după bunul lor plac”, a spus el. Companii precum Polygon Ventures, Jump Crypto, Animoca Brands, Aptos Labs, Kronos, GSR și Brooker Group au strâns deja peste 50 de milioane de dolari. Prin strângerea acestor fonduri, companiile doresc să limiteze daunele aduse sectorului crypto de prăbuşirea FTX.

Binance nu a confirmat care va fi contribuţia sa.

„Piața va urmări îndeaproape adresa portofelului public al fondului pentru a vedea dacă acesta atrage o cantitate semnificativă de capital non-Binance, deoarece aceasta va indica cât de largă este sprijinul industriei pentru stabilizare”. A transmis David Adams, managerul de portofoliu King River Digital Assets Fund.

„Există prea multă incertitudine pe piață pentru ca fondul de recuperare în sine să fie catalizatorul care schimbă totul. Încă nu știm amploarea contagiunii. Dar cred că suntem la nivelul de jos sau aproape de partea de jos și nu mă aștept ca piețele să scadă prea mult de aici.” a transmis Hayden Hughes, directorul executiv al platformei de tranzacționare socială Alpha Impact.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *