fbpx
  • bitcoinBitcoin-0.17%
    $22,962.00
  • ethereumEthereum-1.69%
    $1,578.31
  • elrond-erd-2MultiversX-0.60%
    $43.52

SBF ar putea fi condamnat la zeci de ani de închisoare

Sam Bankman Fried ar putea risca peste 20 de ani de inchisoare, in functie de amploarea vinovatiei sale cu privire la prabusirea FTX. Mai multe agenții de stat din SUA, inclusiv Securities and Exchange Commission (SEC), Commodity Futures Trading Commission (CFTC) și Departamentul de Justiție (DOJ), îl cercetează pe Bankman -Fried și compania sa din Bahamas în urma evenimentelor petrecute din această lună.

„În ceea ce privește sancțiunile penale, în funcție de numărul de încălcări și valoarea în dolari a acestora, în conformitate legea statală, putem vorbi de o răspundere penală de 20 de ani de închisoare”, a transmis Richard Levin, președintele Fintech. Braden Perry, fost avocat senior la CFTC și partener la firma de avocatură Kennyhertz Perry, a declarat t că Bankman-Fried s-ar putea confrunta chiar cu închisoarea pe viașă fără posiblitatea eliberării supravegheate.

 

Un oficial de la Eversheds Sutherland a declarat că firma de avocatură nu poate comenta despre FTX, deoarece ar putea juca un rol în procedura de faliment. Un purtător de cuvânt al firmei de avocatură Kobre & Kim a spus că nu poate comenta, deoarece ar putea fi implicat în caz, iar un avocat de la King & Wood Mallesons a spus, de asemenea, că nu poate comenta.

Presupusele fapte greșite ale FTX ar putea duce la diverse acuzații împotriva lui Bankman-Fried și a altor directori, au adăugat avocații.
Levin a spus că procurorii de stat sunt susceptibili de a aduce acuzații legate de încălcarea legilor privind valorile mobiliare care sunt penale, cum ar fi frauda de valori mobiliare. „Ar putea exista și urmărirea penală legată de fraudă electronică și spălare de bani”. SBF ar putea foarte bine să fie acuzat de încălcarea legilor SUA privind valorile mobiliare, în special a Secțiuni 10, cea mai puternică armă a legii americane împotriva fraudei cu valori mobiliare, cea folosită pentru a-i pune în spatele gratiilor pe traderii din interior.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *