fbpx
  • bitcoinBitcoin4.30%
    $26,801.00
  • ethereumEthereum3.24%
    $1,874.16
  • elrond-erd-2MultiversX-0.79%
    $36.23

eBay: Utilizatorii pot vinde NFTs pe platformă

 

Ebay permite vânzarea de NFTs pentru obiecte de colecție, cum ar fi cărți de joc, imagini și videoclipuri pe platforma sa, conform Reuters.

Anunțul apare la mai puțin de 2 săptămâni de când CEO-ul eBay, Jamie Iannone, studia posibilități și metode prin care platforma ar putea include NFTs.

 

“We are excited about the underlying capabilities and how blockchain-driven collectibles bring trust and authenticity, key components of a marketplace, to the digital space,” 

 

… a declarat un oficial eBay.

La momentul actual, cei de la eBay se asigură că NFTs disponibile pe platformă sunt listate de către vânzători serioși, de aceea permit momentan doar unele categorii de NFTs. 

Aceștia spun că plănuiesc și vor permite mai multe categorii în viitor, după ce au primit feedback de la comunitate pentru operațiunile realizate cu cele disponibile la momentul actual.

Într-un anunț făcut la începutul lunii, Iannone a mai precizat că este deschis la ideea folosirii cryptomonedelor ca metodă de plată pe platformă, însă NFTs vândute vor putea fi achiziționate momentan doar prin sistemul de plăți standard eBay, adică PayPal sau card de credit.

Platforma plănuiește să accepte în viitor vânzarea de ”blockchain-driven collectibles”, însă nu a oferit detalii cu privire la ce ar include această categorie, în afară de NFTs.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *