fbpx
  • bitcoinBitcoin$62,113.001.76%
  • ethereumEthereum$3,423.951.11%
  • elrond-erd-2MultiversX$62.301.82%

Doodles NFT strânge 54 de milioane de dolari

Colecţia Doodles NFT a anunțat pe Twitter că a reușit să strângă fonduri de 54 de milioane de dolari. Doodles intenționează să folosească fondurile pentru a se extinde în alte domenii precum muzica și jocurile. Proiectul a ajuns la o evaluare de 704 de milioane de dolari. Rundă de finanțare a fost condusă de co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, Seven Seven Six, și au participat Acrew Capital, FTX Venture și 10T Holdings.

„Folosim fondurile pentru a dobândi rapid o echipă de clasă mondială de ingineri, creatori, marketeri și directori de afaceri. Precum și pentru a finanța dezvoltarea de produse, achiziții, tehnologie proprietară, media și experiențe de colecționar.” au transmis pe Twitter.

Doodles și-a anunțat planul de a-și crește echipa actuală de la 11 la 30. Acesta va lista 18 noi posturi cu normă întreagă, de la șef de finanțe la șef de marketing. Doodles a anunțat, de asemenea, că l-a angajat pe Brandon Rosenblatt ca șef al parteneriatelor de brand. Brandon a lucrat anterior cu mărcile Fortune 500 și, de asemenea, a incubat și lansat mai multe mărci de îmbrăcăminte.

La momentul redactării acestui articol, prețul de bază al Doodles este de 8.2 ETH.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *