fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,376.00-1.14%
  • ethereumEthereum$3,390.51-1.17%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.590.08%

JP Morgan angajează specialiști pentru a explora metaverse

Este cunoscut faptul că JP Morgan este un jucător puternic în piaţă de crypto, fintech şi metaverse. Drept urmare, bancă americană de investiții caută experți în aceste sectoare pentru a-și spori prezența în industrie. Banca își propune acum să adauge doi experți la vicepreședintele echipei sale și managerul de dezvoltare a afacerii de plăți în cadrul echipei sale de plăți de tehnologie, media și telecomunicații de pe Coasta de Vest. Această echipă va fi responsabilă de divizia JP Morgan Fintech, Metaverse, crypto și Web 3.

Banca de investiții a dezvăluit aceste posturi pe LinkedIn. Potrivit băncii, viitorul angajat trebuie să fie dinamic și curios și poate conduce cu entuziasm și eficient diferitele schimbări tehnologice ale companiei. Unele dintre cerințele pentru noii angajați includ capacitatea de a ghida operațiunile, disponibilitatea de a colabora cu autoritățile de reglementare din industrie și cunoștințe tehnice relevante. De asemenea, angajarea va fi proactivă în implicarea clienților. De asemenea, vor avea abilitățile de a colabora cu mulți parteneri interni ai băncii pentru a dezvolta soluții care să corespundă nevoilor clienților săi.

Totuşi, CEO-ul Jamie Dimon s-a referit întotdeauna la bitcoin ca fiind lipsit de valoare. El a avertizat chiar investitorii să nu se adauge la portofoliile lor. CEO-ul a susținut aceleași argumente în urmă cu unsprezece luni, spunând că BTC nu are valoare, ci este aur pentru proști. Dimon a comentat apoi că ar prefera ca autoritățile de reglementare să ia măsuri împotriva acesteia. Însă piața arată contrariul iar banca realizează că trebuie să rămână în tema cu schimbările tehnologice altfel risca să îşi piardă din capital şi putere.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *