fbpx
  • bitcoinBitcoin$20,886.00-1.93%
  • ethereumEthereum$1,199.05-2.29%
  • ElrondElrond$55.92-3.92%

Do Kwon spune ca ar putea exista un Fork pe Terra, scindandu-l in două Blockchain-uri

 

Do Kwon nu este inca pregatit sa renunte. In anuntul sau, CEO-ul Terraform Labs a vorbit despre planuri de a schimba directia, iar in loc sa se concentreze pe esecul stablecoinului TerraUSD (UST), sa mizeze pe consolidarea programelor de development in ecosistemul Terra.

 

„Ecosistemul Terra si comunitatea sa merita pastrate”,

 

 a scris Kwon, adaugand ca …

 

 „Terra este mai mult decat $UST”.

 

Noul plan ar presupune ca Terra sa fie scindat in doua Blockchain-uri – Terra si Terra Classic. Aceste Chains vor gazdui criptomonedele Luna (LUNA) si, respectiv, Luna Classic (LUNC). Doar Blockchain-ul clasic va mai include stablecoin-ul algoritmic TerraUSD.

Planul ar putea face airdrop, de asemenea, cu noi tokeni LUNA, catre stakers si holders ai LUNC, precum si catre owners reziduali de UST sau catre developerii esentiali de  aplicatii.

Terra va fi un Blockchain detinut exclusiv de comunitate, deoarece Terraform Labs nu va fi inclus in airdrops.

Pe baza propunerii in sine, pe 18 mai va avea loc un governance vote. Daca va avea succes, noul Chain ar putea fi lansat pana pe 27 mai.

Desi nu exista date despre cati stakeholders interesati ar sustine propunerea, comentariile sugereaza ca multi critica acest plan si ca majoritatea mai degraba ar sustine o propunere anterior citata, care ar implica un token burning.

Kwon a comparat esecul TerraUSD cu hack-ul DAO de pe Ethereum, numind asta o oportunitate si astfel o „sansa de a se ridica din cenusa”. 

Hack-ul amintit a determinat, in mod similar, Hard Fork-ul Ethereum, scindandu-l in Ethereum si Ethereum Classic, in 2016.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.