fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,245.13-1.81%
  • ethereumEthereum$1,175.64-3.16%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$42.55-2.75%

Daniel Ricciardo, o nouă apariție în industria crypto

Pilotul McLaren, Daniel Ricciardo a participat la conferința Token2049 din Singapore, unde a vorbit despre implicarea sa în lumea crypto.

Ricciardo a apărut într-o nouă reclamă a exchange-ului OKX lansată la începutul acestui an, stând alături de mașina de curse McLaren MCL36 F1, în timp ce bursucul său „animal spiritual” stătea în cockpitul vehiculului. Anunțul ironic evidențiază statutul relativ necunoscut al lumii crypto, care este într-o continuă luptă pentru adopția globală.

Ricciardo a explorat pentru prima dată industria crypto în 2021, când prietenii lui i-au stârnit curiozitatea.

„Anul trecut, m-am implicat prima dată, mi-am luat portofelul OKX și chiar a fost din cauza multă curiozitate. Mulți dintre prietenii mei au fost interesați de asta și apoi, prin relația cu echipa, am ajuns la bord și învăț în fiecare zi”, a explicat el. „De fapt, începusem să mă implic destul de mult până la un punct în care câțiva oameni din echipa mea au spus: „Bine, petreci puțin prea mult timp aici”. Este grozav și cu siguranță sunt curios în ceea ce privește diversificarea și încercând să înțeleg mai multe despre spațiu.” a mai transmis acesta

Între timp, OKX a explorat eforturile creative de marketing prin parteneriatul multianual cu McLaren, anunțând o preluare a modelului pentru următoarele două opriri din calendarul F1. Brandul OKX îndrăzneț, portocaliu, este în centrul curselor de la Singapore și Japonia Grand Prix, iar Ricciardo crede că eforturile vor atrage mai mulți fani în lumea criptomonedelor.

Formula 1 marchează întoarcerea sa pe circuitul stradal din Singapore pentru prima dată din 2019. Pregătirea cursei a coincis cu conferința Token2049, circuitul stradal s-a reunit încet până când închiderea totală a drumurilor a intrat în vigoare pe 29 septembrie.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *