fbpx
  • bitcoinBitcoin0.09%
    $22,969.00
  • ethereumEthereum-1.41%
    $1,581.78
  • elrond-erd-2MultiversX-0.63%
    $43.52

CZ răspunde la acuzațiile conspiraționiste legate de Binance

CZ a răspuns acuzaţiilor ce priveau Binance cum că ar fi o entitate criminală din China, aparţinând în mod secret guvernului chinez. Acesta a postat pe blog explicaţii cu privire la identitatea lui Guangying Chen.

Postarea provine dintr-o discuție pe Twitter cu un fost jurnalist de la Washington Post care l-a întrebat: „În timp ce te am aici, cine este Guangying Chen?” El a explicat că întrebarea se referă la o teorie a conspirației care susține că prietenul său personal și cetățeanul chinez Guangying Chen este proprietarul secret al Bijie Tech (o companie pe care a fondat-o în 2015) și posibil și Binance.

Cu toate acestea, CZ explică că Chen este un coleg de-al său pe care l-a cunoscut printr-un prieten, pe care l-a angajat să gestioneze back office-ul Bijie Tech înainte de a o reangaja din nou la Binance. Site-uri web precum Scam Binance susțin că Chen a deținut, la un moment dat, 93% din acțiunile Bijie Tech și Binance, printre altele. CZ a declarat că astfel de zvonuri provin dintr-o „campanie veche pe care un concurent a lansat-o prin intermediul unui microsite anonim”.

„Ca urmare, atât ea, cât și familia ei au fost vizate și hărțuite de mass-media și trolii online. Dacă aș fi știut cât de mult va avea un impact negativ asupra vieții ei, nu i-aș fi cerut niciodată să facă ceea ce părea un pas atât de inofensiv la acea vreme”, a spus el.

De asemenea, CZ a negat afirmațiile conform cărora compania să are legături strânse cu China și guvernul său și chiar a mers până la a discuta cu autoritățile chineze unele dintre experiențele sale tulburătoare personale și de afaceri.

Narațiunile infiltrate de chinezi continuă să se răspândească, în ciuda faptului că Binance nu a fost niciodată încorporată legal în China și nu a funcționat niciodată că o companie chineză din punct de vedere cultural, a spus CZ. CZ a adăugat că Binance are filiale în mai multe țări, cum ar fi Franța, Spania, Italia, Emiratele Arabe Unite și Bahrain și a dezvoltat o echipă pe tot globul, adăugând că „suntem activi în urmărirea talentelor de top, indiferent de unde provin.:”

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *