fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,798.00-1.06%
  • ethereumEthereum$1,613.10-1.31%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.572.80%

Investitorii mută fondurile ETH către exchange-uri

Datorită marelui eveniment The Merge, mulţi investitori aleg să îşi mute fondurile către exchange-uri ca urmare a faptului că Fundația Ethereum a confirmat că evenimentul ar trebui să aibă loc între 10 și 20 septembrie. Fiind faptul că fuziunea este aşteptată de ani de zile, evenimentul a avut un impact pozitiv asupra preţului ETH. De când data Ethereum 2.0 a fost anunțată pe 15 iulie, tokenul nativ al rețelei a crescut cu 70% conform TradingView, în ciuda faptului că a suferit o corecție de preț în ultimele săptămâni.

Cu toate acestea, această tendință ascendentă s-ar putea inversa rapid din cauza mișcărilor făcute de balene. Datele firmei de analiză Santiment arată că portofelele majore Ethereum și-au redus deținerile de ETH cu 11% în ultimele luni. Ei au făcut acest lucru prin mutarea cryptop pe adresele exchange-urilor.

Faptul că balenele trimit cantităţi mari de ETH către exchange-uri nu reprezintă neapărat un lucru bun. Acest lucru indică faptul că investitorii doresc să vândă sau să schimbe tokenii cu alte monede. Astfel, s-ar pune presiune pe vânzarea ETH, determinând o scădere a preţului.

În august, Ethereum a reprezentat 40% din volumul total de tranzacționare de pe piața crypto. Binance va suspenda retragerile și depunerile în timpul fuziunii. Într-o declarație, Binance a anunțat că vor fi luate măsuri de securitate în legătură cu The Merge. Utilizatorii celei mai mari burse din lume în ceea ce privește volumul de tranzacționare nu vor putea depune sau retrage jetoane ERC-20 pe 6 septembrie.

Pe 14 septembrie, data stabilită pentru actualizarea stratului de execuție de la Paris, retragerile și depozitele vor fi și ele suspendate.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *