fbpx
  • bitcoinBitcoin$26,921.00-0.78%
  • ethereumEthereum$1,616.36-1.22%
  • elrond-erd-2MultiversX$26.683.09%

Celsius Network va returna doar 22% din fondurile clienților

Conform unor audieri ce au avut loc pe 1 septembrie în legătură cu moţiunea de solicitare a activelor reţelei Celsius, doar 22% din fondurile deţinute în custodie vor ajunge la un număr de 58.300 de clienţi, active evaluate la suma totală de 48 de milioane de dolari.

Suma despre care se spune că va fi ținută în custodie este de aproximativ 200-215 milioane de dolari, potrivit avocaților Celsius, care au detaliat și pașii pe care compania îi analizează pentru a proteja activele pe care le deține în prezent. Acestea includ oprirea noilor împrumuturi, schimburi de monede și transferuri și suspendarea programelor de staking.

Falimentul depus arata ca Celsius are datorii către utilizatorii sai în valoare de 4,3 miliarde de dolari.

„În urma analizei lor, debitorii au identificat active semnificative despre care nu le consideră proprietatea proprietății lor și despre care debitorii nu cred că au vreo cauză de acțiune colorabilă conform legislației în vigoare”, se arată în dosar.

Într-o evoluție similară, Celsius a intentat un proces împotriva fostului său manager de investiții și companie, Jason Stone și KeyFi Inc., solicitând restituirea activelor de milioane de dolari și restituirea proprietății companiei după ce a părăsit compania. De asemenea, angajează creditori negarantați pentru a explora opțiunile de finanțare.

Potrivit declarației de faliment, firma a fost evaluată la 3 miliarde de dolari după ce a strâns 690 de milioane de dolari în mai multe runde de finanțare în 2022.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *