fbpx
  • bitcoinBitcoin$61,515.00-1.11%
  • ethereumEthereum$3,394.16-1.36%
  • elrond-erd-2MultiversX$61.62-0.72%

FIFA lansează propria piață de NFT-uri

Unul dintre cele mai importante evenimente sportive, Cupa Mondială FIFA 2022 aduce cu ea şi o experienţă inedită. FIFA+ Collect va consta într-o colecţie de NFT-uri pentru fanii fotbalului. FIFAa introdus şi Genesis Drop, care va conţine momente importante din istoria FIFA. Au fost lansate, 532.980 de ediţii, fiecare unică în felul său. Acestea pot fi achiziţionate la preţul de 4.99$ fiecare:

„Călătoria ta începe cu Geneza. Fii unul dintre primii care deține o bucată din istoria fotbalului cu pachetul Genesis – drop-ul nostru inaugural care conține momente emblematice din moștenirea nemuritoare a Cupei Mondiale FIFA. Începeți-vă colecția cu explozie și începeți o călătorie de neuitat de a deține cele mai grozave momente din fotbal. Nu ratați ocazia de a fi implicat în premierul FIFA+ Collect despre care vorbește lumea. Viitorul este aici.”

În calitate de partener oficial al platformei blockchain al Cupei Mondiale FIFA 2022, Algorand a avut o creșterea considerabilă, crescând şi interesul din partea investitorilor săi. În ultimele 24 de ore, ALGO a crescut cu 12%, iar în întreaga săptămână, a crescut cu 27,68%. Creșterea prețului a fost declanșată de creșterea presiunii de cumpărare, cea mai mare din ultimele șase luni, care este evidențiată de creșterea indicelui de putere relativă (RSI).

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *