fbpx
  • bitcoinBitcoin$63,612.00-4.89%
  • ethereumEthereum$3,043.18-5.73%
  • elrond-erd-2MultiversX$38.72-4.36%

ChatGPT.eth a fost vândut cu 10.000 de dolari

Numele de domeniu ENS ChatGPT.eth fost vândut recent pentru 6 WETH, echivalentul a aproximativ 10.000 USD, pe populara piață NFT, OpenSea. Această ultimă tranzacție evidențiază interesul tot mai mare pentru activele legate de inteligența artificială în spațiul crypto, deoarece tehnologia revoluționară a AI-ului continuă să găsească noi aplicații și să genereze un interes semnificativ.

Numele de domeniu ENS ChatGPT a fost vândut către ishmilly, o personalitate binecunoscută în lumea NFT-urilor care deține și alte câteva NFT notabile, inclusiv NFT-uri Bored Ape Yacht Club (BAYC) și nume de domenii ENS. Numele de domeniu a fost deținut anterior de LongDuck, care deține și alte câteva nume de domenii ENS.

 

Această vânzare este un indiciu clar că indivizii din spațiul crypto profită de nebunia ChatGPT, care a dominat titlurile de știri și a captivat publicul din întreaga lume. Interesul pentru tehnologia AI a crescut vertiginos de când versiunea actuală a programului ChatGPT a devenit populară, token-urile precum SingularityNET observând, de asemenea, o creștere uriașă a valorii pe măsură ce popularitatea AI-ului se răspândește pe piața crypto.

În general, vânzarea numelui de domeniu ChatGPT ENS pentru suma 10.000 USD evidențiază potențialul tehnologiei AI de a perturba industriile tradiționale și de a crea noi oportunități de investiții în spațiul digital. Având în vedere că tehnologia AI continuă să avanseze, va fi interesant să vedem cum această tendință continuă să se dezvolte în viitor.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *