fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,955.00-1.71%
  • ethereumEthereum$2,043.33-1.75%
  • ElrondElrond$98.79-0.87%

Chainalysis strange $170 milioane, la o evaluare de $8.6 miliarde

Intr-o noua runda de finantare, platforma de date din blockchain Chainalysis, strange $170 milioane la o evaluare dubla, $8.6 miliarde, fata de ultima runda, ce s-a realizat in iunie 2021, unde fusese evaluata la $4.2 miliarde.

Actuala runda de finantare a fost condusa de firma din Singapore, GIC. Alti investitori ce au finantat acest proiect sunt Dragoneer, Durable Capital Partners, Blackstone, Sequoia Heritage, 9Yards Capital, Altimeter Capital Management si SBV Capital.

Chainalysis se ocupa cu adunarea de date si tranzactii din ecosistemul crypto , pe care le furnizeaza clientilor sai. Serviciile sunt folosite de institutii financiare, exchange-uri, firme ce analizeaza atacurile cibernetice si de agentii de aplicare a legii din peste 70 tari.

Recent, au publicat fapul ca au introdus doua noi metode de a depista adresele entitatilor si persoanelor din Rusia care sunt pe obligate prin lege sa nu tranzactioneze in spatiul crypto. Primul este un smart contract on-chain ce tine evidenta persoanelor de pe aceste liste si un API ce valideaza aceste date.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.