fbpx
  • bitcoinBitcoin$29,963.00-1.41%
  • ethereumEthereum$2,042.53-1.61%
  • ElrondElrond$99.11-0.08%

Robert Kiyosaki afirma ca “Bitcoin va castiga”

Multe personalitati proeminente din spatiul crypto isi exprima opiniile cu privire la ruta in care se indreapta pretul Bitcoin. In timp ce altii vad aceasta scadere recenta de pret a BTC ca un semn de precautie, cei mai multi au incredere in rezistenta monedei si in capacitatea acesteia de a supravietui scenariului bearish actual.

Printre cei increzatori in Bitcoin se numara si Robert Kiyosaki, autorul celebrei carti ” Tata bogat, tata sarac” si om de afaceri, care considera ca “Bitcoin va castiga”. Milionarul si-a exprimat dispretul fata de guvernul Statelor Unite ale Americii si sustinerea pentru Bitcoin printr-o postare pe platforma Twitter.

„De ce va câștiga BITCOIN? R: BITCOIN va câștiga pentru că America este condusă de cei 3 MASCARICI. MASCARICI #1, președintele Biden. MASCARICI #2, secretarul Trezoreriei, Yellen. MASCARICI #3 Președintele FED, Powell. Am încredere în BITCOIN, nu în cei 3 mascarici.”,

a scris el pe Twitter.

Pe 9 martie, presedintele Joe Biden a semnat un ordin executiv prin care indruma guvernul sa investigheze riscurile si beneficiile criptomonedei. Ordinul a fost o directiva mult asteptata, care a agitat industria crypto, datorita preocuparilor de reglementare din intreaga lume cu privire la spatiul crypto in crestere.

Cu toate acestea, multi jucatori de pe piata cred ca actiunea recenta a lui Biden nu va face prea mult decat sa impinga pretul Bitcoin si al altor altcoins, deoarece Janet Yellen, secretarul Trezoreriei SUA, care a fost numita de Biden, vorbind in aprilie despre criptomonede si reglementari, a cerut o atitudine mai dura cu privire la acestea.

„Consumatorii ar trebui sa fie protejati de frauda, indiferent daca activele sunt stocate intr-un bilant sau intr-un distributed ledger. Spalarea banilor si alte activitati ilicite ar trebui considerate ilegale si nu conteaza daca utilizati cecuri, transferuri bancare sau criptomonede”,

a spus ea.

 

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published.