fbpx
  • bitcoinBitcoin-2.21%
    $22,716.00
  • ethereumEthereum-2.42%
    $1,633.13
  • elrond-erd-2MultiversX-3.61%
    $45.47

CEO-ul FTX ar fi depus mărturie la Casa Albă in luna mai

Conform unor docuemente recent publicate angajaţii exchange-ului FTX, CEO-ul Sam Bankman-Fried, directorul de relații guvernamentale și politici Eloria Katz și șeful de politici Mark Wetjen au vizitat Casa Albă pe 12 şi 13 mai 2022.

Aceștia s-ar fi întâlnit cu consilierul politic al administrației Biden, Charlotte Butash, și cu consilierul Steve Ricchetti. Detaliile întâlnirii nu sunt clare. Cu toate acestea, vizită a coincis cu una dintre aparițiile lui Sam Bankman-Fried în fața Congresului. Pe 12 mai, Bankman-Fried și diverse persoane au depus mărturie în fața Congresului, pledând pentru o propunere din martie care să permită tranzacționarea cu instrumente derivate neintermediate. Mai târziu, pe 25 mai, Sam Bankman-Fried a participat la o masă rotundă găzduită de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) pe aceeași problemă. Acest eveniment a inclus mulți membri ai industriei.

Nu este clar ce probleme s-ar fi discutat la Casa Albă, dar subiecte precum angajamentul FTX pentru a crea un cadru legislativ şi reglementari clare pentru crypto au fost probabil discutate în acele zile.

FTX s-a impus ca un important schimb de crypto de la deschiderea să în 2019. A gestionat un volum de aproape 2 miliarde de dolari în ultimele 24 de ore; FTX.UŞ a gestionat încă 220 de milioane de dolari.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *