fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,240.99-1.72%
  • ethereumEthereum$1,174.86-2.96%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$42.61-2.55%

Alexis Ohanian strânge bani pentru un nou fond crypto

Firma de capital de risc a lui Alexis Ohanian, Seven Seven Six, caută să strângă 177,6 milioane de dolari pentru noul său fond numit Kryptós, care se va concentra pe Web 3 și pe crypto, a raportat The Information. Înregistrat ca și consilier de investiții (RIA) în aprilie, Seven Seven Six este acum capabil să investească în crypto direct. Iar partenerul fondator al fondului, Katelin Holloway, consideră că momentul în care se află este potrivit pentru astfel de afaceri

„Acesta este cel mai bun moment pentru a cumpăra dacă sunteți foarte mult timp în industrie… Este la reducere. Totul este la vânzare.” a transmis Katelin Holloway.

Seven Seven Six are în prezent 56 de companii în portofoliu, inclusiv unul dintre cei mai renumiți creatori de proiecte NFT – Bored Ape Yacht Club’s Yuga Labs și QuickNode, o companie de infrastructură blockchain, cu active brute de aproximativ 904 milioane USD.

Ohanian, care a fondat Reddit la vârsta de 23 de ani și a fost un investitor timpuriu în Coinbase, este căsătorit cu Serena Williams, care nu este, de asemenea, străină să investească în companii de crypto și blockchain. Celebra jucătoare de tenis este fondatoarea Serena Ventures, o firmă de capital de risc care administrează peste 30 de companii, inclusiv cripto.

Într-un interviu pentru Bloomberg, Williams a spus că fondul ei a investit într-o gamă largă de industrii, inclusiv crypto, web3, NFT și metavers. Ea a adăugat apoi că este aproape imposibil să existe un fond de capital de risc fără o singură investiție într-un startup legat de activele digitale în zilele noastre.

Cuplul a devenit chiar co-investitori într-o aplicație de recompensă Bitcoin anul trecut.

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *