fbpx
  • bitcoinBitcoin$16,946.084.15%
  • ethereumEthereum$1,273.337.48%
  • elrond-erd-2MultiversX (Elrond)$43.421.70%

CasperLabs a fost listat pe AscendEX

 

Platforma de tranzacții AscendEX, cunoscută anterior sub numele de BitMax, a anunțat listarea CSPR (CasperLabs Token) în formatul USDT/CSPR pe 6 mai.

Casper este un Blockchain descentralizat, de tip PoS, optimizat pentru utilizarea de către companii și developeri. 

Casper Network este primul blockchain construit după specificația CBC (Correct-by-Construction), permițând rețelei să susțină noi market-uri sustenabile, prin procesul de tokenizing orice asset, fără a compromite performanța sau securitatea acesteia.

Odată cu integrarea specificației CBC, conceptul de finality va îmbunătăți securitatea și va garanta că deciziile luate sunt ireversibile, asigurând deci, că deciziile au un caracter determinist și nu probabilistic. 

Casper este flexibil și block times pot fi ajustate în funcție de condițiile rețelei. Aceste beneficii fac ca tranzacțiile să fie rapide și să sporească încrederea utilizatorilor în output-ul de date al protocolului.

Acest protocol este conceput pentru adopția de către companii și se focusează pe flexibilitatea permisiunilor confidențiale, latență scăzută și securitate. 

Casper permite companiilor să aleagă dintre iterații de rețea publice, condiționate și private, în funcție de preferințele de confidențialitate, fără a sacrifica din nivelul de securitate sau de performanță.

Aceste aspecte au atras mai multe companii și echipe Web3 să intre în parteneriate cu Casper.

De asemenea, Casper este construit să facă față schimbărilor preferințelor companiilor și a developerilor. 

Contractele upgradabile asigură că developerii și firmele își pot îmbunătăți aplicațiile de-a lungul timpului.

Taxele energetice stabile și predictibile asigură că aplicațiile pot opera la standarde de înaltă performanță chiar și când traficul rețelei este aglomerat.

Suportul WebAssembly garantează că developerii non-crypto se pot adapta ușor. Mecanismele on-chain asigură guvernanță în funcție de contribuția și de reputația pe rețea. 

Activitatea în cadrul Casper este guvernată de CSPR, token-ul nativ al rețelei.

 

Articolul PrecedentArticolul Urmator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *